GMPC BBQ 2024

Beste leden,
 
op zaterdag 8 Juni verwelkomen wij jullie graag op onze jaarlijkse BBQ, welke zal plaatsvinden in onze vertrouwde locatie bij MKRV.

Ook dit jaar zal chef-kok Luc een culinair hoogstandje presenteren bereid op de barbecue. Voor wie chef-kok Luc nog niet kent kunnen we meedelen dat hij in het verleden verschillende prijzen bij BBQ wedstrijden heeft gewonnen, en ook onder andere de titel van Belgisch Kampioen Rundsvlees en Vice-Kampioen Rundsvlees Nederland in de wacht heeft gesleept.

Het volgende smakelijke menu staat voor u klaar:
Aperitiefhapjes:
Assortiment van Mexicaanse spekfakkeltjes, scampi-spies en kipbrazade.
Hoofdgerecht:
BBQ-worst met spek, sate van varkenshaasje in spekmantel, en salsa-brochette van rundsvlees met kruidige gegrilde aardappeltjes, een buffet van koude groenten, diverse koude sauzen, pastasalade, aardappelsalade tartaar en twee warme sauzen (peper en champignon).

Dessert:
Gegrilde appelschijfjes met kaneel, bruine suiker, Amaretto en verse chocoladesaus, geserveerd met ijs.
 
Natuurlijk zijn alle leden zoals gewoonlijk van harte welkom vanaf 15:00 uur, zoals gebruikelijk, om hun kaart te schieten. Vanaf 18:00 uur zullen we dan starten met het smakelijke BBQ-menu.
 
De deelnameprijs voor ons BBQ Clubfeest bedraagt slechts € 35,00 per persoon voor leden en steunende leden en familieleden, en € 40,00 voor niet-leden. Gelieve uw plaats te reserveren vóór 1 Juni 2024 door een storting op de rekening van de club (BE22 9731 2094 0947), met vermelding van het aantal personen.
 
BELANGRIJK: Gezien we een talrijke opkomst van onze leden verwachten, zullen we tijdens deze gelegenheid ook de uitslag en prijsuitreiking van onze Wedstrijd Pistool en Revolver Klein Kaliber 2024 laten doorgaan.
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur