Wedstrijd Pistool en Revolver Klein Kaliber

Beste leden,

na een lange afwezigheid van de wedstrijden door Covid, hebben we nu besloten onze wedstrijden terug op te nemen en te beginnen met de Wedstrijd Pistool en Revolver Klein Kaliber. Er word slechts 1 kaart per deelnemer geschoten met 10 schoten kaliber .22LR op 25 meter. Dit kan naar keuze op een woensdag of zaterdag gedurende de maanden Maart of April. De wedstrijdkaart dient VOOR het schieten gestempeld en afgetekend te worden door een schietmeester of iemand van het bestuur. Men mag voor het schieten van de officiele kaart, natuurlijk een oefen kaart schieten indien men dit wenst.

Ieder lid mag deel nemen, en indien u niet in het bezit bent van een pistool of revolver klein kaliber, laat dit dan weten aan het bestuur, dan zorgen wij voor een wapen zodat u alsnog aan de wedstrijd kan deelnemen.

Denk er aan, de wedstrijden gaan onder het motto: DEELNEMEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN!

Hopend op een talrijke deelname,

Het bestuur