FKPA via GMPC “Brasschaat”

Aan onze GMPC-leden die aangesloten zijn bij FKPA “Brasschaat” voor het schieten op 100m, delen wij graag de volgende informatie voor jaar 2024:

  1. Adress: Schietstand Zilverberg, Meylweg 43, 2550 Kontich
  2. Raadpleeg de bijgevoegde kalender voor het vrij schieten op de beschikbare Zondagen tussen 17:00 en 20:30 uur (LET OP: er is geen mogelijkheid tot vrij schieten op dagen waarop Ordonance schieten plaatsvindt).
  3. Raadpleeg de bijgevoegde kalender voor het Ordonance schieten op de vastgestelde Zondagen tussen 17:00 en 20:30 uur. Deelname aan de Ordonance-wedstrijden is uitsluitend mogelijk na voorafgaande online inschrijving (op deze dagen is er geen mogelijkheid tot vrij schieten).
  4. Bij aankomst dienen de wapens eerst te worden opgeborgen in de wapenkamer.
  5. Vervolgens dient u zich aan te melden bij de FKPA-monitor (Ivan, Sigrid, Kevin VL, Kevin G); zij zullen de schietbanen toewijzen op basis van aankomstvolgorde.
  6. Vergeet niet uzelf in te schrijven in het register naast de wapenkamer (en na afloop ook weer uit te schrijven).
  7. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de toog voor ongeveer €0.5 per stuk. Vergeet niet om zelf klemmen mee te brengen om de kaart op te hangen (OPGELET: nietjes zijn niet toegestaan). Uiteraard is het ook toegestaan om uw eigen doelen mee te brengen.
  8. OPGELET: Korte wapens zijn niet toegestaan, en ook lange wapens met pistoolkaliber zijn niet toegelaten.
  9. Het schieten gaat steeds door op 100m. Kortere afstand kan enkel worden toegestaan om bvb richtmiddelen af te richten, na afspraak met de FKPA monitor.
  10. Op het moment dat de FKPA monitor uw baan vrijgeeft begeeft u zich naar beneden om te gaan schieten.
  11. Voor de Ordonance discipline is schieten vanuit liggende positie verplicht (gebruik makend van de tafelverlenging).
  12. Er geldt geen specifieke tijdsbeperking, tenzij de schietbaan bijzonder drukbezet, is en de schutter de baan al geruime tijd in beslag neemt.
  13. Het afstempelen van de boekjes vindt plaats aan de toog. Vergeet niet de FKPA-monitor op de hoogte te stellen wanneer uw schietbeurt is afgerond.