Wedstrijd Pistool en Revolver Zwaar Kaliber 2023

Beste leden,

Het najaar is traditioneel de tijd voor onze Wedstrijd Pistool en Revolver Zwaar Kaliber. We nodigen dan ook alle leden uit om hun schietvaardigheden te demonstreren op deze wedstrijd.  

Er word slechts 1 kaart per deelnemer geschoten met 10 schoten zwaar kaliber op 25 meter.

Dit kan naar keuze op woensdag, zaterdag of zondag, gedurende de maanden september en oktober 2023. De wedstrijdkaart dient VOOR het schieten gestempeld en afgetekend te worden door een schietmeester of iemand van het bestuur. Men mag voor het schieten van de officiele kaart, natuurlijk een oefen kaart schieten indien men dit wenst.

Ieder lid mag deel nemen, en indien u niet in het bezit bent van een pistool of revolver zwaar kaliber, laat dit dan weten aan het bestuur, dan zorgen wij voor een wapen zodat u alsnog aan de wedstrijd kan deelnemen.

Denk er aan, de wedstrijden gaan onder het motto: DEELNEMEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN!

Hopend op een talrijke deelname,

Het bestuur