CLUBFEEST GMPC 2023

Geachte leden,
 
Op zaterdag 14 oktober verwelkomen wij u graag op ons jaarlijks clubfeest, dat zal plaatsvinden in onze vertrouwde locatie bij MKRV.
 
Dit jaar hebben we de eer om u een culinair hoogstandje te presenteren, bereid op de barbecue door chef-kok Luc, een erkend vakman met een indrukwekkend palmares. Luc heeft in het verleden verschillende prijzen gewonnen, waaronder de titel van Belgisch Kampioen Rundsvlees en Vice-Kampioen Rundsvlees Nederland.
 
Het volgende smakelijke menu staat voor u klaar:
Aperitiefhapjes:
Assortiment van gegrilde BBQ-worstjes, Mexicaanse spekfakkeltjes en gegrilde Camembertkaas met notenbrood en pesto.
Voorgerecht:
Gegrilde scampi diabolique geserveerd met stokbrood.
Hoofdgerecht:
Côte à l’os à volonté met kruidige gegrilde aardappeltjes, een buffet van koude groenten, diverse koude sauzen, pastasalade, aardappelsalade tartaar en twee warme sauzen (peper en champignon).
Dessert:
Gegrilde appelschijfjes met kaneel, bruine suiker, Amaretto en verse chocoladesaus, geserveerd met ijs.
 
Natuurlijk zijn alle leden van harte welkom vanaf 15:00 uur, zoals gebruikelijk, om hun kaart te schieten. Vanaf 18:00 uur zullen we dan starten met het smakelijke BBQ-menu.
 
De deelnameprijs voor ons BBQ Clubfeest bedraagt slechts € 30,00 per persoon voor leden en steunende leden, en € 35,00 voor niet-leden. Gelieve uw plaats te reserveren vóór 7 oktober 2023 door een storting op de rekening van de club (BE22 9731 2094 0947), met vermelding van het aantal personen.
 
We kijken al uit naar een gezellige bijeenkomst!
 
Met vriendelijke groet,
 
Het bestuur